Főoldal » “PICi” hősök

“PICi” hősök

Az adventi időszak közeledtével számtalan emberben merül fel a tenni akarás, mások segítésének a gondolata. Ha csak apró lépésekkel is, de segíthetünk jó néhány család életén. Ennek szellemében idén intézményünk közös karácsonyi díszek készítésével szeretné szebbé tenni azon családok karácsonyát, akik az ünnepi időszakban is épp hatalmas harcukat vívják gyermekükkel a Szegedi Gyermekklinika Koraszülött Intenzív osztályán.

2018. november 14-én ez alkalomból Tápler Zita a Korábban Érkeztem Alapítvány kuratóriumi tagja alapítványuk munkájának bemutatásával egybekötött érzékenyítést tartott béke téri telephelyünkön, melyen keresztül betekinthettünk az érintett családok életébe és emberfeletti küzdelmébe.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Tomori Pál Katolikus Gimnázium, Szakgimnázium és Kollégium, a Szent Gellért Katolikus Általános Iskola és Óvoda, az Arany János Általános Iskola tanárainak és diákjainak, hogy csatlakoztak a közös karácsonyi dísz készítéséhez.

Nagyon hálásak vagyunk az alapítványnak és Tápler Zitának a lehetőségért, hogy a mi díszeink is szebbé tehetik a koraszülött intenzív osztály „PICi” hőseinek és családtagjainak karácsonyát.

 

Kissné Gál Gabriella

Idősek Nappali Ellátása intézményvezető