Főoldal » COVID info

COVID info

 Kedves Hozzátartozók!

 

Az ORGONA Református Egyesített Szociális Intézmény kiskunmajsai székhelyén működő Idősek Otthona intézményünkben dolgozó ápolók közül két munkatárs koronavírus tesztje pozitív lett. Mindkét kollégánk tünetei szabadság/szabadnap idején jelentkeztek. Lakóink jól vannak, tünetmentesek.

A pozitív teszteredményekről azonnal értesítettük a Kiskunhalasi Járási Hivatal Népegészségügyi osztályát, akik segítségével megtettük a szükséges lépéseket.

Intézményünkben az egyes szintek lakóit egymástól elkülönítettük, kollégáink folyamatosan fertőtlenítik a helyiségeket, mindannyiunk állandó maszkhasználat mellett dolgozik és minimálisra csökkentettük az intézménybe belépők számát.

Megkezdtük lakóink és dolgozóink szűrését. Bízunk abban, hogy a hatóságokkal való együttműködésnek és a hónapok óta tartó fegyelmezett, előírásokat betartó szolgálatunknak köszönhetően nem terjed tovább a vírus.

A korábbiakhoz hasonlóan intézményünk továbbra is elérhető, szeretteikről folyamatosan informálódhatnak elérhetőségeinken.

 

Kiskunmajsa,2020. november 10.

 

 

Tisztelettel:

 

Fürdős Ferenc

intézményvezető