Főoldal » Átmeneti szabályozások

Átmeneti szabályozások

Ikt. sz.: 300-5/2020

 

Intézményvezetői utasítás

 

Alulírott Fürdős Ferenc, mint az ORGONA Református Egyesített Szociális Intézmény intézményvezetője, 2020. március 16. 0:00 órai hatállyal valamennyi telephelyre vonatkozóan az alábbiakat rendelem el az „új koronavírus” miatt.

 

Idős, demens nappali ellátások tekintetében (Kiskunmajsa, Béke tér 2.; Szank, Rákóczi u. 25.; Kiskunmajsa, Kuksós u. 80.) az intézményi foglalkozások visszavonásig nem kerülnek megtartásra. Az intézmények nyitva lesznek a személyi higiénia biztosítása érdekében.

A nappali ellátásainkban az ebéd helyszínen fogyasztására nem lesz lehetőség, azt a megfelelően fertőtlenített edényzetben, melyről ellátottainknak maguknak kell gondoskodniuk, el lehet vinni.

A demens nappali ellátások esetében az étel megfelelően fertőtlenített edényzetben, melyről ellátottainknak maguknak kell gondoskodniuk, el lehet vinni. Azon demens ellátottaink részére, akik fizikai állapotuk miatt nem tudják az ételt személyesen átvenni, hozzátartozónak, vagy megbízott személynek átadjuk, igény esetén korlátozott kapacitás erejéig díjmentesen kiszállítjuk.

Bentlakásos intézményeink tekintetében (Kiskunmajsa, Fő u. 2.; Szank Jókai u. 2.) lakóinkat arra kérjük, hogy intézményeinken kívül ne menjenek közösségbe (Posta, piac, üzletek, szolgáltatások, stb.). Átmenetileg hozzátartozóikkal, személyesen ne, kizárólag közvetett módon (telefon, internet) tartsák a kapcsolatot. Ehhez az intézményeink minden rendelkezésre álló eszközét felhasználásra biztosítjuk. Csomagot bárki fogadhat, melyet a hozzátartozók az intézmény részlegvezetőinek, vagy főnővérének közreműködésével kaphatnak meg.

 

Kiskunmajsa, 2020. március 16.

 

Fürdős Ferenc

intézményvezető